Dax Hock (USA)

DAX HOCK (USA)

Dax poučuje z edinstveno metodo, ki zajema avtentično swing glasbo, naravno gibanje telesa in variacije, ki delujejo že z minimalnim naporom in s konceptom zabave, ki premaga frustracijo. Poudarek je ritmu -in ne korakih; gibanju telesa – in ne samo plesnim vzorcem; petju – in ne štetju in plesu, ko par pleše kot celota, namesto, da se partnerja izolirata in plešeta vsak zase povezana le  preko kontakta rok. Na delavnicah boste imeli priložnost ugotoviti da so plesni vzorci v resnici bolj plesni “nevzorci” in da je gibanje telesa ključ do dobrega plesa. Naučili se boste gibanja in posameznih variacij in jih povezali skupaj v odlične “social dancing” kombinacije.

Dax svoje učence vzpodbuja, da odkrijejo svojo kreativnost, ritem, in dobre koncepte kot naprimer; “Ritmično gibanje telesa”, “Vse kar lahko narediš enkrat, lahko tudi dvakrat”, “povezovanje svojega telesa s sabo”, “Povezovanje teles”, “Stili telesne tenzije”, “Kako voditi?” in še veliko drugega. Izkusite zabavno in poučno učno okolje z izbranim materialom, ki bo zadovoljilo vaša pričakovanja.

Neglede na to ali je Lindy Hop, Charleston, Balboa ali Vernacular Jazz, bodo učenci pridobili veliko edinstvenega znanja in vsak bo z njim lahko naredil korak dalje pri svojem plesu.

 

Dax-will-be-on-Vintage-Swing-Festival-in-Slovenija-2013