Splošni pogoji

SPLOŠNI POGOJI IN DOLOČILA ZA UDELEŽENCE VINTAGE SWING FESTIVALA 2015

To so Splošni pogoji za udeležence VINTAGE SWING FESTIVALA 2015, ki ga organizira Vintage društvo za ohranjanje in razvoj swing in rockabilly kulture (Društvo Vintage)  in predstavljajo sestavni in zavezujoč del pogodbe med Društvom VINTAGE in posameznikom, ki se je registriral na Vintage Swing Festival 2014. Če se želite udeležiti Vintage Swing Festivala 2015 se morate v celoti strinjati s splošnimi pogoji in določili za udeležence Vintage swing festivala 2015.

PLAČILO

Z registracijo na Vintage Swing Festival 2015 se posameznik zaveže k plačilu ustreznega zneska prijavnine na festival v predpisanem roku. V primeru, da prijavnina za festival ni plačana pred začetkom festivala, je udeleženec dolžan znesek poravnati na dan začetka samem festivalu pred začetkom samih delavnic po ceniku, ki velja na tisti dan.

V primeru odpovedi udeležbe na Vintage Swing Festivalu 2015 veljajo naslednji pogoji.

Za odpoved pred 1.9.2015vrnemo 50% vplačanega zneska.

Za odpoved med 2.9. –  20.10.2015 vrnemo 25% vplačanega zneska.

Za odpovedi po 20.10.2015 povrnitev plačila ni več možna.

V primeru bolezni,  na podlagi predložitve zdravniškega potrdila vrnemo 75% vplačanega zneska.

 

SPREMEMBE

Društvo Vintage si pridržuje pravico do spremembe ure, lokacije in cenika za delavnice  ter vseh večernih zabav vse od objave registracije in do konca trajanja festivala. Prav tako lahko organizator spremeni število plesnih nivojev, če v posamezni plesni nivo ni prijavljeno več kot 30 udeležencev.

POŠKODBE in TATVINE

Društvo Vintage ne odgovarja in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršne koli telesne poškodbe ali tatvine, ki se utegnejo zgoditi v času Vintage Swing Festivala 2015. Udeležba na Vintage Swing Festivalu je na lastno odgovornost!

FOTO / VIDEO MATERIAL

V primeru , da se organizator odloči za fotografiranje in/ali snemanje aktivnosti na delavnicah, večernih zabavah in drugih dogodkih v sklopu Vintage Swing Festivala 2015 se vsi udeleženci strinjajo z objavo njihovih fotografij / videoposnetkov brez kakršne koli odškodnine.

KODEKS OBNAŠANJA (CODE OF CONDUCT)

Udeleženec Vintage swing festivala 2015 se zavezuje, da se bo v času  Festivala obnašal v skladu s splošnimi pravili obnašanja in veljavnimi zakoni, ter da bo spoštoval hišna pravila reda in miru na vseh lokacij festivala.

VELJAVNO PRAVO, JURISDIKCIJA IN PRISTOJNOST

Za vse spore med strankama v zvezi s Splošnimi pogoji je izključno pristojno sodišče v Ljubljani.

PODPIS oz STRINJANJE S SPLOŠNIMI POGOJI

Z oddano prijavo (elektronsko ali pisno)  posameznik sprejema Splošne pogoje za udeležence Vintage festivala 2015. Z registracijo in plačilom udeleženec potrjuje, da se v celoti strinja z vsebino dokumenta in se zavzema za spoštovanje vseh postavljenih pravil in obveznosti.

 

Ljubljana, Junij 2015

Leave a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja