Kako do nas?

Če prihajate z vlakom, potem je zadeva na moč enostavna. (priporočamo, saj avtomobila v Celju ne boste rabili, vse je blizu in če že res želiš kam, te taksi pelje kamor koli za 2€).

Izstopite v Celju in 50m od postaje na levi strani je vhod v pompozno zgradbo CELJSKEGA DOMA, kjer bodo potekale delavnice in zabave. Tukaj se registriraš in prejmeš prav vse potrebne informacije.

Če pa nadaljujete nadaljnjih 20m (do sosednje stavbe) pa ste že pri HOTELU EUROPA, kjer bodo bivali naši inštruktorji in tudi večina udeležencev festivala. Tudi MCC HOSTEL (na nivoju Hostel Celica- vsaka soba drugačna) je v neposredni bližini. Le 500m peš ali 1,43minute z avtom 🙂

Tako, registriran-a si, nameščena tudi…naj se zabava prične!

Priznaj si, da še nikoli ni bilo tako enostavno najti registracije in hotela 🙂

Če prihajaš z avtomobilom:

  • avtocesta ->izvoz CELJE CENTER.
  • na križišču zaviješ LEVO in nato 3km samo naravnost (na levi opaziš center MERKUR, PLANET TUŠ, CITY CENTER…)vozi še vedno naravnost čez vsa križišča.
  • tako dolgo si vozil-a naravnost da na levi strani zagledaš AVTOBUSNO POSTAJO, pelji naravnost še naprej 🙂
  • ko na svoji levi zagledaš ŽELEZNIŠKO POSTAJO in na svoji desni nezgrešljivo lepo stavbo CELJSKEGA DOMA (izgleda kot gradič s svojim stolpom), potem pelji do RONDOJA in zavij ven na 3.izvozu na PARKIRIŠČE, tam parkiraj za 1uro in pridite peš čez cesto do stavbe CELJSKEGA DOMA na registracijo. Povedali ti bomo kam in kako naprej. (ne skrbi vse je tako blizu, da se boste le nasmehnili).