Delavnice

DELAVNICE in PLESNE STOPNJE

ViSwiFt (=Vintage Swing Festival) ponuja 4 različne težavnostne STOPNJE. Ker ne želimo, da ste zaradi avdicij v težavnostne stopnje pod stresom in da se ne zgodi kakšna »krivica« pri razdeljevanju smo uvedli sitem, kjer se sami prijavite v določen težavnostni nivo in greste direktno na 1.uro, po urniku.

Prva ura je namenjena temu, da začutite skupino. Če se po zaključeni uri inštruktorjem zdi, da bi bilo dobro za vas da zamenjate stopnjo, vam bodo to direktno povedali. Verjamemo, da ne želite, da celotna skupina dela počasneje zato, ker ste želeli preveč pri prijavi v nivoje. Če pa ste mnenja, da bi nujno morali v višjo skupino, potem se po uri zglasite na INFO točko in stvari bomo skupaj uredili.

Pomembno pri vaši odločitvi pa naj bo to, da ste iskreni do sebe in fer do ostalih. Če se ne morete odločiti sami, lahko za nasvet povprašate tudi vaše siceršnje inštruktorje ali se obrnete na nas in skupaj bomo naredili tako, da bo prav J.

TASTERS

TASTERS so ure, ki so namenjene širšemu spoznavanju družine swing plesov, dodatnih gibov, trikov, variacij, skratka dajo vam na vpogled nekaj zanimivega. »TASTER-ji« so odprti za vse težavnostne stopnje (skupaj), razen če je zapisano drugače.

 

PLESNE STOPNJE

ZAČETNIKI